DEGIRO review na 4 jaar: Lees dit VOOR je begint bij DEGIRO! (2024)

DEGIRO review na 4 jaar: Lees dit VOOR je begint bij DEGIRO! (1)

DEGIRO review: gedetailleerde beoordeling

Ben je op zoek naar een betrouwbare online broker? Dan is DEGIRO misschien wel de juiste keuze voor jou. In deze gedetailleerde DEGIRO review zullen we alles bespreken wat je moet weten over deze online broker. DEGIRO is een van de meest populaire online brokers in Nederland en Europa en biedt een breed scala aan handelsmogelijkheden.

Of je nu geïnteresseerd bent in aandelen, obligaties, opties of ETF’s, DEGIRO heeft het allemaal. Met hun gebruiksvriendelijke platform kun je eenvoudig en snel handelen, ongeacht je ervaringsniveau. Wat DEGIRO onderscheidt van andere online brokers is hun lage kostenstructuur. Ze bieden competitieve tarieven en transparante prijzen, waardoor je meer geld kunt verdienen met DEGIRO.

Bovendien is DEGIRO gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB), waardoor je zeker weet dat je geld in veilige handen is. Of je nu een beginnende belegger bent of een doorgewinterde handelaar, DEGIRO biedt de tools en diensten die je nodig hebt om succesvol te zijn op de beurs. Lees verder om meer te weten te komen over de functies, voordelen en nadelen van DEGIRO.

Laatste update: 22 juli 2024 – Afbeeldingen toegevoegd en tekst aangevuld.

Inhoudsopgave verberg

1.DEGIRO review: gedetailleerde beoordeling

2.Wat is DEGIRO?

3.Kosten en tarieven bij DEGIRO

4.DEGIRO rente

5.Het handelsplatform van DEGIRO

5.1.Kernselectie van DEGIRO

5.2.Overige producten bij DEGIRO

6.Voordelen van DEGIRO als online broker

7.Veiligheid en betrouwbaarheid van DEGIRO

8.Gebruiksvriendelijkheid van DEGIRO

9.DEGIRO dagorder of doorlopende order

11.Beleggingsmogelijkheden bij DEGIRO

11.1.DEGIRO tweede rekening

11.2.DEGIRO kinderrekening

11.3.Pensioenrekening DEGIRO

12.DEGIRO versus traditionele brokers

13.Conclusie en aanbeveling

14.Veelgestelde vragen

14.1.Hoe betrouwbaar is DEGIRO?

14.2.Hoe veilig is je geld bij DEGIRO?

14.3.Kan je geld verdienen met DEGIRO?

14.4.Wat kost DEGIRO per jaar?

Wat is DEGIRO?

DEGIRO is in korte tijd een van de populairste brokers van Europa geworden. Veel beleggers maken de stap om bijDEGIROte gaan beleggen, omdat zij verlangen naarhet grote aanbodvan producten in combinatie met delage tarieven. Andere beginnende beleggers beginnendirecthun avontuur bij DEGIRO, dankzij de betrouwbaarheid en populariteit van deze broker.

Omdat we ondertussen al een flinke tijd bij DEGIRO beleggen, en nog steeds veel vragen krijg over deze online broker, hebben we deze uitgebreide en eerlijkere DEGIRO review geschreven. Lees dit ook zeker allemaal voor dat je begint met beleggen bij DEGIRO… zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

In deze DEGIRO review behandelen we alles wat je moeten weten rondom deze populaire broker. Denk aan de kosten, het aanbod, maar ookhet type ordersdat je kan doen bij DEGIRO.

Verder geven we je ook wat informatie overhet aanmeldprocesbij DEGIRO, waardoor jij na het lezen van dit artikel direct en met een gerust hart kan gaan beleggen bij DEGIRO, als je dat dan nog wilt natuurlijk. Laten we eens gaan kijken naar waarom DEGIRO zo’n populaire broker is (kernselectie van DEGIRO) en wat de nadelen zijn van beleggen bij DEGIRO (de transactiekosten bij DEGIRO).

Kosten en tarieven bij DEGIRO

DEGIRO is tegenwoordig erg populair, en dit kan worden toegeschreven aan verschillende redenen. Het eerste voordeelvan beleggen bij DEGIRO zijn zonder de twijfel delage tarieven. Omdat je bij DEGIRO zelf belegt en ze een enorm groot marktaandeel hebben, kan DEGIRO lage tarieven aanbieden. Vergeleken met andere partijen, waar je ook zelf kan beleggen, ben je bij DEGIRO vaaknog goedkoperuit.

Ten eerste zijn er geen kosten verbonden aan het openen van een account bij DEGIRO en er zijn ook geen inactiviteitskosten, in tegenstelling tot veel andere brokers. Er zijn ook geen maandelijkse of jaarlijkse kosten om een account te hebben.

DEGIRO review na 4 jaar: Lees dit VOOR je begint bij DEGIRO! (2)

Een ander aantrekkelijk aspect van DEGIRO is dat ze gratis realtime koersen aanbieden van verschillende belangrijke beurzen, waaronder de EURONEXT beurzen (Amsterdam, Brussel, Lissabon en Parijs), de beurs in de Verenigde Staten en de Tradegate beurs.

Realtime koersen zijn de actuele prijzen van financiële producten, zoals aandelen, die onmiddellijk de daadwerkelijke koers weergeven. Zo wordt het voor beleggers makkelijker en efficiënter om te kunnen handelen. Veel andere brokers vragen hier extra kosten voor of werken niet met realtime koersen.

DEGIRO review na 4 jaar: Lees dit VOOR je begint bij DEGIRO! (3)

Tradegate is vooral interessant voor beleggers die geïnteresseerd zijn in “pennystocks”. Via de Tradegate beurs kun je in dit soort aandelen handelen tegen erg lage prijzen. Bovendien maakt Tradegate ook beleggen voor en na de reguliere handelsuren mogelijk. Dit kan een aanzienlijk voordeel zijn, maar het is belangrijk op te merken dat het gebruik van Tradegate wel extra kosten met zich meebrengt. Om deze reden raden wij aan voorzichtig te zijn en deze beurs eigenlijk zoveel mogelijk te vermijden. Meer lees je in welke beurs moet je kiezen bij DEGIRO.

Wil jij meer rendement op je beleggingen? Let dan goed op de kosten. DeDEGIRO Cheatsheetstaat vol met kostenbesparende tips, zodat jij het maximale rendement kan behalen op je vermogen.

Bij DEGIRO betaal je€2,50per beurs per jaar,behalvevoor de beurs EURONEXT Amsterdam en EURONEXT Brussel. Hiernaast kan je ervoor kiezen om ook voor andere beurzen realtime koersen te ontvangen, hier dien je danwelvoor te betalen. Als je hier niet voor kiest zijn de koersen 15 minuten vertraagd, wat wij zelf geen probleem vinden.

DEGIRO rente

DEGIRO cash rentetarief vanaf juli 2024: DEGIRO betaalt helaas geen rente op jouw niet-geïnvesteerde geld. Helaas is bij DEGIRO rente op cash uit den boze. Op jouw DEGIRO geldrekening ontvang je 0,0% rente.

Het handelsplatform van DEGIRO

Een andervoordeelvan beleggen bij DEGIRO, dat zeker thuis hoort in deze DEGIRO Review, is dat je bij DEGIRO kunt handelen in een groot aanbod van producten en op veel verschillendeinternationalebeurzen. De producten waar we veruit het meeste in handelen zijn aandelen en ETF’s (ook wel Trackers).

Naast deze producten heb je echter ook nog de mogelijkheid om te handelen inobligaties en beleggingsfondsen. Meer overETF’sen beleggingsfondsen kan je lezen in ons uitgebreide ETF-blog.

Kernselectie van DEGIRO

Wij zijn van mening dat DEGIRO een geschikte broker is, vooral omdat zij ook werken meteen kernselectievol met ETF’s die je kan kopenzonderdat je hier transactiekosten over hoeft te betalen. Zelf schaffen we maandelijks of om de maand ETF’s aan uitdekernselectievan DEGIRO. Hierdoor kun je je investeringen gemakkelijk spreiden zonder extra kosten. Je kunt de voorwaarden voor het bijna gratis kopen van ETF’s uit de kernselectie vinden via de eerder gedeelde link.

Dit is zeker een van de voordelen van beleggen bij DEGIRO en een belangrijk aspect in onze DEGIRO review. Een nadeel is echter dat de kernselectie niet altijd de specifieke ETF bevat die je zoekt. In principe is dat geen groot probleem, want de lage kosten van DEGIRO zorgen ervoor dat je je niet alleen tot de kernselectie hoeft te beperken.

Overige producten bij DEGIRO

De DEGIRO review zou natuurlijk niet compleet zijn zonder écht het complete aanbod van DEGIRO te benoemen. Hieronder vallen ook de beleggingsproducten die we zelf niet snel zouden aanraden. Toch is het goed om te weten dat je er wel gebruik van kunt maken via DEGIRO, mocht je dat willen. Hieronder zijn enkele van de populairste overige producten van DEGIRO.

Hefboomproducten: Denk hierbij aan Turbo’s, Sprinters en Speeders. Een hefboomproduct geeft de mogelijkheid om met eenrelatiefkleine investering in te spelen op een koersstijging of –daling. Met deze producten is het mogelijk een heel hoog rendement te behalen; hier tegenover staan natuurlijk wel hogere kosten en een enorm hoog risico. Pas hier dus goed mee op.

Opties & Futures: bij het kopen van een optie, koop jehet rechtom een bepaalde hoeveelheid effecten in de toekomst voor een bepaalde prijs te kopen of verkopen. Een future iseen termijncontractom een onderliggend product in de toekomst te leveren tegen een afgesproken prijs. Ook hier zijn de risico’s groot, dus wees goed voorbereid en voorzichtig.

Handelenin opties & futures wordt ook wel handelen in derivaten genoemd; hierbij is het onderliggende product niet in eigen bezit, maar handel je in contracten. Ook hierbij is het risico hoger, maar heteventuelerendement ook.

Zelf handelen we nietin opties, futures of hefboomproducten, omdat er aan deze producten veel meer risico hangt en we dit risico momenteel niet willen lopen. Vandaar dat we hier ook verdernietdieper op in gaan. Mocht je hier wel in willen handelen of meer over willen weten, dan kan jeop de informatiepagina van DEGIROmeerlezen.

Wat we zelf wel een erg fijne gedachte vinden, is dat als de dag komt dat je in deze producten wilt handelen, dit gewoon kan bijje vertrouwde brokerkan en dat je niet nog ergens anders óók nog een account hoeft aan te maken. Wat dat betreft is DEGIRO een complete oplossing.

DEGIRO review na 4 jaar: Lees dit VOOR je begint bij DEGIRO! (4)

Voordelen van DEGIRO als online broker

Dit warende belangrijkste voordelenvan beleggen bij DEGIRO, maar er is nog veel meer. Hieronder zullen we je wat meer vertellen over de veiligheid en betrouwbaarheid, verschillendetype orders, deawards, hetaanmeldprocesbij DEGIRO enpensioenbeleggen. Dit zijn allemaal belangrijke zaken wat betreft een DEGIRO review. Zorg er daarom voor dat je ook de onderstaande informatie goed doorneemt.

Veiligheid en betrouwbaarheid van DEGIRO

De veiligheid en betrouwbaarheid van een broker is van onschatbare waarde. Wanneer een brokers immers niet betrouwbaar is, loop je het risico om al je geld te verliezen in het geval van bijvoorbeeld een faillissem*nt of fraude.

De eerste stap is daarom altijd het beoordelen van de veiligheid en van een broker, in dit geval de veiligheid van DEGIRO. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de betrouwbaarheid en veiligheid van DEGIRO en hieronder delen we graag onze conclusies.

DEGIRO is een van de grootste beleggingsplatforms van Europa, maar het is eigenlijk veel meer dan alleen dat. Sinds 2021 beschikt deze broker namelijk over een bankvergunning, waardoor ze eigenlijk fungeren als een échte bank. Dit brengt een aantal voordelen voor beleggers met zich mee, maar het belangrijkste is dat het vermogen van beleggers nu bewaard wordt op een aparte rekening.

Voorheen werd dit geld in een geldmarktfonds gestopt, maar dit kan gaan schommelen in waarde. Tegenwoordig staat het geld van DEGIRO-klanten gewoon veilig op een aparte rekening op naam van de klant zelf.

DEGIRO review na 4 jaar: Lees dit VOOR je begint bij DEGIRO! (5)

De bankvergunning brengt nog een groot voordeel met zich mee: geld wat je als vrije ruimte aanhoudt op DEGIRO valt onder het depositogarantiestelsel. Dit betekent dat, mocht DEGIRO ooit failliet gaan, klanten een bedrag tot €100.000 terug kunnen krijgen als compensatie, net zoals je deze garantie hebt bij een bankrekening. Er zijn weinig andere brokers waarbij je deze garantie hebt.

Daarnaast wordt DEGIRO ook nog eens streng gecontroleerd door verschillende instanties. Zo houdt in Nederland de AFM (Autoriteit Financiële Markten) toezicht op DEGIRO. In Duitsland doet BaFin hetzelfde. Dit toezicht wordt overigens behoorlijk serieus genomen. In het verleden heeft DEGIRO bijvoorbeeld wel eens boetes gekregen van de AFM wegens nalatig gedrag.

DEGIRO staat ook onder toezicht van de DNB (De Nederlandsche Bank). Zij controleren periodiek of DEGIRO financieel gezond is en aan haar verplichtingen kan voldoen. Dit zorgt ervoor dat de kans op een faillissem*nt wordt verminderd. Ook controleert de DNB regelmatig op mogelijk wanbeleid of fraude bij het management van DEGIRO.

Wanneer we dit vergelijken met andere brokers, kunnen we concluderen dat DEGIRO een van de beste keuzes in Europa is. Toezicht kan natuurlijk nooit een eventueel faillisem*nt volledig uitsluiten, maar zelfs al zou er ooit een failissem*nt zijn bij DEGIRO, staat het vermogen van klanten gescheiden van het vermogen van DEGIRO.

Dit samen met het depositogarantiestelsel, is het vermogen van klanten extra goed beschermd. Bovendien wordt DEGIRO gecontroleerd door belangrijke instanties, wat meer transparantie biedt over de financiële situatie van DEGIRO als bedrijf.

Gebruiksvriendelijkheid van DEGIRO

Je hebt bij DEGIRO de keuze uit4 verschillende orders. We zullen ze allemaal even in het kort behandelen. Zelf maken we het meeste gebruik van limit orders, gevolgd door markt orders. Dit omdat deze orders lekker simpel zijn. De andere twee orders zijn iets complexer, maar zijn in sommige gevallen daardoor ook juist handig. Naast dat je de prijs invult, vul je natuurlijk ook bij alle type orders inhoeveelaandelen je wilt kopen of verkopen.

Het eerste type order iseenmarktorder: Met een marktorder plaats je een order en wordt dezevervolgens directgeplaatst en uitgevoerd voor de best beschikbare prijs op dat moment. Dit type order gebruik we zelf vaakals we een aandeel of ETF direct willen hebben of omdat we deze maandelijks aankopen (voor op de lange termijn).

Het tweede type order dat je kan gebruiken iseenlimit order. Met dit type order stel jezelfeen prijs in waartegen jij een aandeel wilt aan- of verkopen.Het voordeel aaneen limit order is dat als de koers wordt bereikt waartegen jij je order hebt geplaatst, deze automatisch voor je wordt uitgevoerd.

Hierbij betaal je nooit teveel voor een aandeel,mitsje order wordt uitgevoerd. Raakt de koers jouw prijs niet, wordt deze ooknietuitgevoerd en zou je je prijs dus moeten bijstellen, of kan je alsnog kiezen voor een markt order.

Als derde heb je nogeenstoploss order, waarmee je je verlies kan beperken. Met dit type order wordt je order omgezet tot een marktorder,wanneerde koers de stopprijs bereikt. Let wel op dat je met een stoploss order ook je aandelen kan kwijt raken voor een lagere prijs dan de door jou bepaalde stopprijs,bijvoorbeeldwanneer een aandeel lager opent.

Als vierde en laatste heb je nog de keuze om te kiezen vooreenstoplimit order. Bij een stoplimit order geef je net zoals bij een stoplimit order een prijs aan, waarbij jouw aandelen moeten worden verkocht. Raakt de koers de stopprijs, dan wordt deze order uitgevoerd.

Echter kan je met een stoplimit orderooknogeen limietprijs invoeren. Dit is dan de minimale prijs die jij wilt krijgen voor één aandeel. Je order wordt dus pas uitgevoerd wanneer de koers je stopprijs raakt, maar enkel als dit mogelijk is voor een prijs tussen je stopprijsenje limiet prijs.

DEGIRO review na 4 jaar: Lees dit VOOR je begint bij DEGIRO! (6)

DEGIRO dagorder of doorlopende order

Bij DEGIRO heb je de flexibiliteit om te kiezen tussen verschillende soorten orders: dagorders en doorlopende orders. Het is belangrijk om deze opties goed te begrijpen, om zo optimaal gebruik te kunnen maken van DEGIRO. Het verschil is eigenlijk heel eenvoudig, dus hieronder leggen we de belangrijkste zaken kort uit.

Een dagorder is geldig tot het einde van de beursdag waarop je de order hebt geplaatst. Met andere woorden, als je een dagorder plaatst, wordt deze automatisch geannuleerd als deze aan het einde van de handelsdag niet is uitgevoerd. Dit kan handig zijn als je een specifieke transactie wilt doen die slechts voor die ene handelsdag van belang is, bijvoorbeeld als je verwacht dat een aandeel op korte termijn zal stijgen of dalen en je snel wilt handelen.

Een doorlopende order blijft geldig totdat je deze zelf handmatig annuleert. Dit geeft je de mogelijkheid om geduldig te wachten tot een specifieke prijs zich voordoet voordat je de order wilt uitvoeren. Doorlopende orders zijn handig als je een specifieke koopprijs of verkoopprijs in gedachten hebt en bereid bent om te wachten tot de markt deze prijs bereikt.

Het begrijpen en effectief gebruik maken van deze verschillende soorten orders kan je helpen om je beleggingsstrategie te optimaliseren. Het is belangrijk om hier je eigen weg in te vinden. Het een is namelijk niet per se beter dan het ander. Het gaat erom wat voor jou goed werkt en waar jij je goed bij voelt.

Awards voor klantenservice van DEGIRO

Samen met meer dan 2,5 miljoen beleggers, kiezen wij voor DEGIRO. In totaal heeft DEGIRO meer dan 100 internationale awardsgekregen en dat krijgt een broker natuurlijk niet zomaar. De meest recente award die zij hebben gekregen is: Best aanbieder beleggingsproducten 2023 – volgens Cash Cow Nederland. Daarnaast heeft DEGIRO in 2023 ook nog prijzen in Italië en andere Europese landen mogen ontvangen.

Bekijkalle awards die DEGIRO heeft gekregen op hun website, als je na deze DEGIRO review nog twijfelt tussen DEGIRO en een andere broker.

DEGIRO review na 4 jaar: Lees dit VOOR je begint bij DEGIRO! (7)

Beleggingsmogelijkheden bij DEGIRO

Het aanmaken van een account bij DEGIRO is erg gemakkelijk en snel geregeld. Je begint met het invullen van je naam, e-mailadres en wat standaard persoonlijke informatie. Daarna kies je een wachtwoord en moet je ter veiligheid je identiteit bewijzen. Deze screening is essentieel, omdat DEGIRO op deze manier alleen met betrouwbare beleggers kan werken. Dit draagt dus ook bij aan de totale veiligheid van het platform.

Daarnaast is het platform van DEGIRO erg gebruiksvriendelijk en enorm makkelijk te gebruiken. Het kopen- en verkopen van aandelen of het storten van geld is allemaal erg makkelijk en spreekt voor zich. Mocht je er niet uitkomen, dan heeft DEGIRO altijd nog een klantenservice die voor je klaar staat en je verder kan helpen.

Je kan een gratis account openen bij DEGIRO. Als je je aanmeldt via deze link kost dit jou niks extra, maar draag je wel aan het verbeteren van de kwaliteit van deze website! Op deze manier kunnen we continue waardevolle content blijven ontwikkelen, waardoor we meer mensen kunnen bereiken en helpen.

DEGIRO tweede rekening

Je kan zoveel beleggingsrekeningen bij DEGIRO openen als je wilt. Het openen en aanhouden van een tweede beleggingsrekening is gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het openen van een extra rekening. Hou er wel rekening mee dat je voor elke nieuwe beleggingsrekening een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord moet instellen. Zelf heb ik ook een tweede rekening bij DEGIRO; één vrije beleggingsrekening en één pensioenrekening.

DEGIRO kinderrekening

Vanwege toenemende vereisten als gevolg van strengere wet- en regelgeving met betrekking tot het klantenonderzoek (CDD) voor personen onder de 18 jaar, is DEGIRO helaas in 2018 gestopt met het aanbieden van beleggingsrekening voor kinderen en ook voor rekeningen op naam van ouder en kind.

Een goed alternatief, wat ik ook mijn eigen familie aanraad, is een kinderrekening bij Brand New Day. Je kan deze op eigen naam (wat natuurlijk ook kan bij DEGIRO), of op naam van jou en jouw kind openen. Dat laatste is belastingtechnisch gezien schenkbelasting interessanter. We hebben er een uitgebreid artikel over geschreven.

Pensioenrekening DEGIRO

Wat DEGIRO wel aanbiedt is een pensioenbeleggen rekening. Ook wel een lijfrenterekening. Zelf heb ik een pensioenrekening bij DEGIRO en bouw ik op deze manier zo goedkoop en fiscaal voordelig mogelijk een goed pensioen op.

Je kan bij DEGIRO dus fiscaal voordelig beleggen, namelijk door het benutten van jouw jaarruimte! Dit kan alleen op een speciale lijfrenterekening. Wil je weten hoe dit precies zit? Dan verwijzen we je graag naar het artikel over jaarruimte en het artikel extra pensioen opbouwenmet belastingvoordelen.

Naast dat het bij verschillende partijen mogelijk is met fiscaal voordeel te pensioensparen is het bij DEGIRO mogelijk om met belastingvoordelente pensioenbeleggen, waarbij jij zelfin controle bent.

Nog vragen? Je kan zealtijdstellen via DM opInstagram.

DEGIRO versus traditionele brokers

Voorhet uitgebreide tarievenoverzichtbij DEGIRO en het vergelijken van de tarieven van DEGIRO ten opzichte vantraditionele brokers verwijzen we je graag naarde volgende pagina.

Conclusie en aanbeveling

Ben je op zoek naar een betrouwbare online broker? Dan is DEGIRO misschien wel de juiste keuze voor jou. In deze gedetailleerde DEGIRO review hebben we alles besproken dat je moet weten over deze online broker. DEGIRO is niet voor niks de meest populaire broker in Nederland en biedt een breed scala aan handelsmogelijkheden.

In wat voor assets je ook geïnteresseerd bent; aandelen, obligaties, opties of ETF’s, DEGIRO heeft het allemaal. Met het gebruiksvriendelijke en iets verouderde platform kun je eenvoudig en snel handelen, zonder poespas. Wat DEGIRO onderscheidt van andere online brokers is hun lage kostenstructuur en de hoge mate van informatievoorziening. Ze bieden competitieve en transparante prijzen, wat online geld verdienen met DEGIRO een stuk makkelijker maakt.

Bovendien is DEGIRO gereguleerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB), waardoor je zeker weet dat je geld in veilige handen is. Wat voor belegger je nu ook bent, DEGIRO biedt de tools en mogelijkheden die je nodig hebt om succesvol te zijn op de beurs en je vermogen te laten groeien.

Let op: met beleggen kan je jouw inleg verliezen.

Veelgestelde vragen

Hoe betrouwbaar is DEGIRO?

DEGIRO is niet voor niks de grootste broker van Europa, meer dan 2,5 miljoen klanten wereldwijd vertrouwen op DEGIRO. Hiernaast is DEGIRO meerdere malen verkozen tot awards als ‘Beste klantenservice’ en ‘Europa’s eerste keuze’ en bestaat DEGIRO al meer dan 10 jaar.

Hoe veilig is je geld bij DEGIRO?

Jouw niet-belegde geld wordt op een persoonlijke bankrekening met een persoonlijke IBAN aangehouden. Dit doet DEGIRO om ervoor te zorgen dat je niet-belegde geld (tot €100.000) wordt beschermd door het Duitse depositogarantiestelsel. Bij een faillissem*nt is er sowieso niks aan de hand, omdat jouw assets gescheiden staan van de balans van DEGIRO.

Kan je geld verdienen met DEGIRO?

Door te beleggen kan je geld verdienen, ook met DEGIRO. DEGIRO is een super voordelige broker en een echte prijsvechter, waardoor het in korte tijd de grootste broker van Europa is geworden. Bij DEGIRO kan je zeker geld verdienen.

Wat kost DEGIRO per jaar?

Je betaalt bij DEGIRO €2,50 per beurs per jaar aan aansluitingskosten. DEGIRO rekent verder geen maandelijkse kosten. Hier boven op komen nog wel transactiekosten die je maakt, voor het kopen van aandelen en ETF’s. Gemiddeld kost DEGIRO zo’n €60 per jaar.

4.7/5 - (25 stemmen)

DEGIRO review na 4 jaar: Lees dit VOOR je begint bij DEGIRO! (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 5858

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.