Pigmentvlekken verwijderen? Bekijk meer over de behandeling (2024)

Zijn de behandelingen voor iedereen mogelijk?

Iedereen die aan een mooie huid wil werken is welkom. Wel zijn er een aantal redenen waardoor wij alleen mildere behandelingen uitvoeren. Bijvoorbeeld bij zwangerschap of gebruik van bepaalde medicatie zoals antibiotica.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, over het algemeen is de behandeling niet pijnlijk, maar huidtherapeutische behandelingen worden soms wel als gevoelig ervaren.

Wat kost een intake met huidscan?

Een uitgebreide intake met de Observ520-huidscan is eenmalig kosteloos en vrijblijvend.

Welke apparatuur zetten jullie in voor het verwijderen van pigmentvlekken?

Laser
Met onze krachtige Clarity2-laser behandelen we diepere pigmentvlekken in de huid. De tarieven van deze behandeling liggen tussen de € 69,- voor een enkele pigmentvlekken tot € 229,- voor het gehele gezicht.

Photofacial

Met de speciale IPL behandelen we oppervlakkig pigment samen met oppervlakkige bloedvaatjes. Dit combineren wij graag met een milde peeling. Voor het hele gezicht is het actietarief € 229,-. Na één behandeling kun je al een mooie verbetering zien. Door de warmteontwikkeling is deze behandeling voor melasma minder geschikt.

Thulium laser

Deze laser heeft de bijnaam babyfacelaser. Dit is het neusje van de zalm om je poriën te verfijnen & oppervakkig pigment op een milde manier te verminderen. Deze laser mag zelfs in de zomermaanden uitgevoerd worden. Net als met microneedling is het resultaat na een aantal weken pas zichtbaar. Ook deze behandeling valt binnen het actietarief van 229 euro! adviesprijs 349 euro.

Medische peelings

Met medische peelings vernieuwen we de huid gecontroleerd met zuren. Hierbij adviseren wij meerdere behandelingen te ondergaan. De tarieven liggen tussen de € 119,- en € 330,-.

Spot out-behandeling

De enige diepere behandeling die uitermate geschikt is voor melasma en donkere huidtypes. Werkt aan je hele huidconditie, waardoor je huid egaler wordt en meer glanst. De methode is gebaseerd op één of twee diepere behandeling in de kliniek, waarna jij thuis zelf de behandeling afmaakt. Het speciale masker moet 6-12 uur blijven zitten. Thuis zet je de behandeling voort gedurende 6 maanden met speciale spot out-producten. Het tarief voor deze behandeling is € 395,- inclusief thuisproducten. Let op: wij moeten je huid wel altijd voorbehandelen!

Medische microneedling

De medische Skinpen is onze alleskunner. Hij geeft je huid een ware collageenboost, waardoor je van binnenuit een sterkere huid krijgt. Het is het enige FDA-goedgekeurde microneedlingsysteem ter wereld. Perfect om fijne lijntjes, acnelittekens, huidoneffenheden zoals pigmentvlekken en huidverslapping te verzachten. Geschikt en veilig voor alle huidtypes! Het uiteindelijke resultaat zie je na ongeveer 12 tot 16 weken.

Of een combinatie van bovenstaande methoden. Je krijgt altijd een advies op maat en de meest geschikte behandeling wordt in overleg gekozen.

Ik heb geen huidproblemen, kan ik dan ook bij je terecht?

Absoluut! Iedereen die graag een mooie huid wil of preventief een huidbehandeling wenst gericht op huidverbetering is welkom.

Ik heb een feestje of bruiloft, kan ik dan ook bij je terecht?

Om ervoor te zorgen dat je huid er fantastisch uitziet op een speciaal moment in je leven, is het verstandig een paar maanden voor deze datum alvast een afspraak te maken. Zo kunnen we samen kijken welke mogelijkheden er zijn voor jouw mooiste huid!

Kun je alle huidproblemen oplossen?

Helaas kunnen we niet toveren. Binnen de huidtherapie zijn we expert in licht- en laserbehandelingen, medische peelings en combinatiebehandelingen, maar hiermee kunnen we niet alle huidproblemen volledig oplossen. De huid is ons grootste orgaan en veel verschillende invloeden spelen mee bij huidproblemen. Wat we wel doen als we jouw huidprobleem niet kunnen oplossen is jou handvaten geven: doorsturen naar de juiste specialist, huisarts, dermatoloog of orthom*oleculair voedingsdeskundige. Een bredere kijk en aanpak is bij complexe huidproblemen wenselijk.

Is een laser onveilig voor je gezondheid?

De lasers waarmee wij bij De Laserkliniek werken hebben een medische CE-keuring en zijn FDA goedgekeurd. De lasers voldoen daarmee aan strenge eisen op het gebied van veiligheid. Daarnaast word je behandeld door een ervaren BIG-geregistreerde huidtherapeut. Met de juiste apparatuur en kennis ben je in veilige handen. Helaas zien we dit bij andere huidklinieken of salons regelmatig misgaan. Wees kritisch met welke apparatuur en door welke behandelaar je laat behandelen, want je hebt maar één huid!

Welke apparatuur zetten jullie in bij een gezichtsbehandeling?

LED-therapie
Met low level energie kun je op een veilige manier je huidcellen stimuleren zich te vernieuwen, zodat je huid sterker en egaler wordt. De LED combineren we het liefst met een diepere behandeling en medische peelings voor een optimaal resultaat. Bij een gevoelig huid kan een enkele behandeling al een mooie start zijn.

Medische microneedling
De medische Skinpen geeft je een collageenboost in je diepere huidlagen, waardoor je een sterke huid krijgt van binnenuit. Het is het enige FDA-goedgekeurde microneedlingsysteem ter wereld. Perfect om fijne lijntjes, acnelittekens, huidoneffenheden en verslapping te verzachten. Geschikt en veilig voor alle huidtypes! Het uiteindelijke resultaat is na ongeveer 12 tot 16 weken zichtbaar.

Babyface-laser
Dit is de enige intensieve gefractioneerde laserbehandeling zonder zichtbare hersteltijd. Deze behandeling geeft zichtbare verbetering van de huidskleur, -structuur en -doorlaatbaarheid. We kunnen deze behandeling ook veilig inzetten tijdens de zomermaanden en is uniek in Nederland!

Photofacial
Om roodheid en donkere vlekken in de huid te verminderen gebruiken we een IPL-techniek. Deze allround behandeling zorgt voor vermindering van zichtbare bloedvaatjes en pigmentvlekken. Vaak is er al na één behandeling resultaat zichtbaar.

ND-YAG-laser
Bij grotere en diepere bloedvaatjes in het gezicht gebruiken we onze krachtige ND-YAG-laser. Hiermee kunnen we doeltreffend diepere, paarse vaatjes en pigmentvlekken behandelen.

Wat is de oorzaak van pigmentvlekken?

Er zijn verschillende oorzaken waardoor pigmentvlekken ontstaan. Denk aan langdurige blootstelling aan zonlicht, de zonnebank en te weinig zonbescherming. Ook door wondjes aan de huid, bepaalde medicatie, hormonale veranderingen of zwangerschap kunnen pigmentvlekken ontstaan.In dit laatste geval spreken we van een zwangerschapsmasker ofwel melasma.

Wat is het verschil tussen pigmentvlekken en melasma?

Melasma is een chronische huidaandoening waarbij de huid door hormonen een blijvende gevoeligheid heeft om te veel pigment aan te maken. Gelukkig zijn er steeds meer behandelopties om deze hardnekkige huidaandoening te behandelen. Waar pigmentvlekken relatief makkelijk te behandelen zijn, is melasma meer een uitdaging.

Pigmentvlekken verwijderen? Bekijk meer over de behandeling (2024)

References

Top Articles
Tragic Death: Nikki Catsouras' Fatal Car Crash
Unveiling The True Story Behind "Nikki Catsouras Death Photography"
Hub.vacation Club.com
Maricopa County Property Assessor Search
Swgoh Darth Vader Mods
Car Parts Open Now
Superhot Unblocked Games
Phun.celeb
Chris Wragge Illness
Darshelle Stevens Thothub
11 Best Sites Like The Chive For Funny Pictures and Memes
London (Greater London) weather
UK HealthCare EpicCare Link
Humidity Yesterday At My Location
Craigslist Folkston Ga
911 Active Calls Caddo
Fireboy And Watergirl Advanced Method
Cooktopcove Com
Nail Salon At Legacy Village
The 15 Best Things to Do in Branson, Missouri
When Is Hobby Lobby Opening In Olean Ny
Who should be in the Country Music Hall of Fame (but isn't yet)? Our picks
Spanish Flower Names: 150+ Flowers in Spanish
Lufkin Isd Calendar
April 7 Final Jeopardy
The Blind Showtimes Near Showcase Cinemas Springdale
Kawasaki Ninja® 500 | Motorcycle | Approachable Power
Mapa i lokalizacja NPC w Graveyard Keeper - Graveyard Keeper - poradnik do gry | GRYOnline.pl
Louisiana Funeral Services and Crematory | Broussard, Louisiana
Maintenance Required Gear Selector Ecu
855-392-7812
Deerc De22 Drone Manual Pdf
7148646793
Jessica Renee Johnson Update 2023
Brett Cooper Wikifeet
Stephanie Ruhle's Husband
Tulare Lake’s ghostly rebirth brings wonder — and hardship. Inside a community's resilience
Here's everything Apple just announced: iPhone 16, iPhone 16 Pro, Apple Watch Series 10, AirPods 4 and more
Hanging Hyena 4X4
Plastic Bench Walmart
Phoenix | Arizona, Population, Map, & Points of Interest
80s Z Cavaricci Pants
Walmart Apply Online Application
Charm City Kings 123Movies
Ichc's Wheat Ridge Family Health Clinic
Urgent Care Near Flamingo Crossings Village
Mychart Mountainstarhealth
Priscilla 2023 Showtimes Near Regal Escondido
Bbc Numberblocks
How To Use Price Chopper Points At Quiktrip
Saratoga Otb Results
Bòlèt New York Soir
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 6183

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.